Loading...

KJO ËSHTË FAMILJA E VËRTETË E “ZYHRËS”

Aktorja turke Ulviye Karaca e cila për publikun tone u bë e njohur përmes rolit të Zyhrës në serialin turk “Beni Affet” apo “Më fal” duket se është një nënë mjaft e përkushtuar.

49 vjeçarja është e martuar dhe ka vetëm një djalë, ndërsa në serialin “Më fal” ajo është e martuar me Osman Kozanin dhe është nënë e katër fëmijëve.

Loading...

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: