Loading...

Foto e rrallë e familjës së Kemalit në dasmën e tij

Burak dhe Fahriye bënë bujë në media me dasmën e tyre që edhe pse dëshiruan ta mbajnë larg nga mediatizimi. Por me dy personazhe të tilla të famshme është e pamundur një gjë e tillë.

Fansat e dy aktorëve panë shumë nga momentet e dasmës së tyre po jo edhe gjithçka.

Një foto që po qarkullon në rrjetet sociale turke shihet e gjithë familja e tij e grumbulluar.

Loading...

Për më shumë shikoni momentet familjare të dasmës së Kemalit.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: